top of page
logo klein.png

HISTORIE & COLLECTIE

De koffermarkt is aan het veranderen. Koffers worden meer en meer een modieus reisaccessoire, waarbij eigentijdse kleuren, trendy designs en innovatieve materialen de norm worden. Volgens Emile Vijlbrief, oprichter en algemeen directeur van SUITSUIT, zijn vrouwen de sterke aanjagers achter deze veranderingen.

  

“Een vrouw die op zoek is naar een koffer is nauwelijks gevoelig voor de veel te veel gehoorde argumenten als materiaal, gewicht of inhoud. Goed om te weten, maar niet voldoende om de vrouwelijke consument te verleiden. 'Is de kleur of het ontwerp in lijn met de huidige modetrend? Is de koffer handig en praktisch in gebruik? Komen mijn kleren er wel ongekreukeld uit, zitten er voldoende ritsen en vakjes in om al mijn spulletjes in op te bergen?' Het zijn dit soort vragen waar ze een antwoord op wil krijgen. 'Is er een aparte ruimte voor mijn hoge hakken zodat deze mijn kleding niet beschadigen?' En natuurlijk: “Waar laat ik die natte zwembroek van de kinderen, die vlak voor vertrek nog even wilden zwemmen?'”

 

Kortom, ontwerp en ontwikkel koffers door de ogen van een vrouw. En dat is precies wat ze bij SUITSUIT doen. Vijlbrief: “Het is onze missie om wereldwijd hét merk voor reislustige fashionista’s te worden. Hiermee onderscheiden we ons van alle andere aanbieders op de markt. Ik durf wel te zeggen dat SUITSUIT als enig merk “passionate committed” is om koffers, tassen en andere reisaccessoires te ontwikkelen, die zowel in ontwerp als functionaliteit een verschil maken in de manier waarop vrouwen reizen”.

Garantie bepaling SUITSUIT:

Op alle artikelen van SUITSUIT die je bij ons koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zullen we zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met onze winkel of kom even langs. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

bottom of page